Сповіщення через 30 хвилин офлайну
Як увімкнути сповіщення про офлайн, щоб отримувати попередження, коли ваша камера переходить в офлайн
Як увімкнути «сповіщення про офлайн», щоб отримувати сповіщення, коли ваша камера перебуває офлайн?
Натисніть на камеру, щоб перейти на сторінку живого відео.
Натисніть «...» у верхньому правому куті.
Прокрутіть сторінку налаштувань донизу та знайдіть «Offline Notification».
Після ввімкнення ви отримуватимете сповіщення про офлайн після того, як камера перебуватиме офлайн протягом 30 хвилин.

Щоб уникнути постійних нагадувань, сповіщення надсилається, якщо пристрій залишався офлайн понад 30 хвилин.
littlelf smart App