Obvestilo po 30 minutah brez povezave
Kako vklopiti obvestila o prekinitvi povezave, da boste obveščeni, ko se kamera odklopi
Kako vklopiti »obvestila o prekinitvi povezave«, da prejmete obvestila, ko je vaša kamera brez povezave?
Tapnite svojo kamero, da odprete stran z videom v živo.
Tapnite »...« v zgornjem desnem kotu.
Pomaknite se po strani z nastavitvami navzdol in poiščite »Obvestilo o prekinitvi povezave«.
Ko to vklopite, boste prejeli obvestilo o prekinitvi povezave, ko je kamera brez povezave že 30 minut.

Da bi se izognili nenehnim opozorilom, bo obvestilo poslano le, če naprava ostane brez povezave več kot 30 minut.
littlelf smart App