मैले गृह साझेदारी कसरी रद्द गर्ने?
गृह सुविधामार्फत साझेदारी गरिएको पहुँच हटाउन सदस्यलाई हटाउनुहोस्
यदि तपाईंले पहिले गृह साझेदारी सुविधा प्रयोग गरेर क्यामेरा अरूसँग साझेदारी गर्नुभएको थियो भने:
एप खोल्नुहोस् र तल दायाँ कुनामा रहेको "म" मा ट्याप गर्नुहोस्।
"गृह व्यवस्थापन" चयन गर्नुहोस्।
तपाईंले सिर्जना गर्नुभएको गृह नाम छनोट गर्नुहोस्। त्यसपछि तपाईंले साझेदारी गर्नुभएका प्रयोगकर्ताहरूको सूची देख्नुहुनेछ।
प्रयोगकर्ताको नाममा ट्याप गर्नुहोस् र तिनीहरूको पहुँच हटाउन "सदस्य हटाउनुहोस्" चयन गर्नुहोस्।
littlelf smart App