मैले उपकरण साझेदारी कसरी रद्द गर्ने?
उपकरण साझेदारीमार्फत साझेदारी गरेको क्यामेरामा प्रयोगकर्ताको पहुँच हटाउनुहोस्
यदि तपाईंले पहिले क्यामेरा अरूसँग साझेदारी गर्नुभएको छ भने, तपाईं तिनीहरूको पहुँच निम्नानुसार हटाउन सक्नुहुन्छ:
एप खोल्नुहोस् र प्रत्यक्ष दृश्य इन्टरफेसमा प्रवेश गर्न क्यामेरामा ट्याप गर्नुहोस्। माथि दायाँ कुनामा रहेको "..." आइकनमा ट्याप गर्नुहोस्।
"उपकरण साझेदारी गर्नुहोस्" चयन गर्नुहोस्।
"साझेदारी व्यवस्थापन" मा ट्याप गर्नुहोस्।
तपाईंले हटाउन चाहेको प्रयोगकर्ता खातामा ट्याप गर्नुहोस्, त्यसपछि "साझेदारी हटाउनुहोस्" चयन गर्नुहोस्।
littlelf smart App