Би төхөөрөмж хуваалцахыг хэрхэн цуцлах вэ?
Төхөөрөмж хуваалцалтаар хуваалцсан камерт хэрэглэгчийн хандалтыг устгана уу
Хэрэв та өмнө нь камераа бусадтай хуваалцаж байсан бол тэдний хандалтыг дараах байдлаар устгаж болно:
Аппликейшнээ нээж, камер дээр дарж шууд үзэх дэлгэц рүү орно уу. Баруун дээд буланд байрлах "..." дүрс дээр дарна уу.
"Төхөөрөмж хуваалцах" -ыг сонгоно уу.
"Хуваалцалтын удирдлага" дээр дарна уу.
Устгахыг хүссэн хэрэглэгчийн бүртгэл дээр дарж, дараа нь "Хуваалцлыг цуцлах" -ыг сонгоно уу.
littlelf smart App