Би бүртгэл хуваалцахыг хэрхэн цуцлах вэ?
Бүртгэлийн мэдээллээр хуваалцсан хандалтыг цуцлахын тулд нэвтрэх нууц үгээ дахин тохируулна уу
Хэрэв та өмнө нь бүртгэл болон нууц үгээ бусадтай шууд хуваалцаж байсан бол бүртгэлийнхээ нууц үгийг онлайнаар дахин тохируулж болно.
Аппликейшнээ нээж нүүр хуудас руу очно уу.
Баруун доод буланд байрлах "Би" дээр дарна уу.
Баруун дээд булангийн хамгийн баруун талын дүрс дээр дарна уу.
"Бүртгэл ба аюулгүй байдал" дээр дарна уу.
"Нэвтрэх нууц үгийг дахин тохируулах" дээр дарна уу.
Нууц үгээ өөрчилсний дараа таны бүртгэл бусад төхөөрөмжөөс автоматаар гарна.
littlelf smart App