Kā atcelt mājas kopīgošanu?
Izslēdziet dalībnieku, lai atsauktu piekļuvi, kas kopīgota, izmantojot mājas funkciju
Ja iepriekš kopīgojāt kameru ar citiem, izmantojot mājas kopīgošanas funkciju:
Atveriet lietotni un apakšējā labajā stūrī pieskarieties “Es”.
Atlasiet “Māju pārvaldība”.
Izvēlieties jūsu izveidotās mājas nosaukumu. Pēc tam redzēsiet to lietotāju sarakstu, ar kuriem esat kopīgojis.
Pieskarieties lietotāja vārdam un atlasiet “Izslēgt dalībnieku”, lai noņemtu viņa piekļuvi.
littlelf smart App