Kā atcelt ierīces kopīgošanu?
Noņemiet lietotāja piekļuvi kamerai, kuru kopīgojāt, izmantojot ierīces kopīgošanu
Ja iepriekš kopīgojāt kameru ar citiem, varat noņemt viņu piekļuvi šādi:
Atveriet lietotni un pieskarieties kamerai, lai atvērtu tiešraides skata saskarni. Augšējā labajā stūrī pieskarieties “...” ikonai.
Atlasiet “Kopīgot ierīci”.
Pieskarieties “Kopīgošanas pārvaldība”.
Pieskarieties lietotāja kontam, kuru vēlaties noņemt, pēc tam atlasiet “Atcelt kopīgošanu”.
littlelf smart App