Kaip atšaukti namų bendrinimą?
Pašalinkite narį, kad atšauktumėte prieigą, suteiktą per namų funkciją
Jei anksčiau bendrinote kamerą su kitais naudodami namų bendrinimo funkciją:
Atidarykite programėlę ir apatiniame dešiniajame kampe palieskite „Aš“.
Pasirinkite „Namų valdymas“.
Pasirinkite sukurtų namų pavadinimą. Tada pamatysite naudotojų, su kuriais bendrinote, sąrašą.
Palieskite naudotojo vardą ir pasirinkite „Pašalinti narį“, kad panaikintumėte jo prieigą.
littlelf smart App