Kaip atšaukti įrenginio bendrinimą?
Pašalinkite naudotojo prieigą prie kameros, kurią bendrinote per įrenginio bendrinimą
Jei anksčiau bendrinote kamerą su kitais, galite pašalinti jų prieigą taip:
Atidarykite programėlę ir palieskite kamerą, kad atvertumėte tiesioginio vaizdo sąsają. Viršutiniame dešiniajame kampe palieskite „...“ piktogramą.
Pasirinkite „Bendrinti įrenginį“.
Palieskite „Bendrinimo valdymas“.
Palieskite naudotojo paskyrą, kurią norite pašalinti, tada pasirinkite „Atšaukti bendrinimą“.
littlelf smart App