ຂ້ອຍຈະຍົກເລີກການແບ່ງປັນບ້ານໄດ້ແນວໃດ?
ນຳສະມາຊິກອອກເພື່ອຖອນສິດເຂົ້າເຖິງທີ່ແບ່ງປັນຜ່ານຄຸນສົມບັດບ້ານ
ຖ້າທ່ານເຄີຍແບ່ງປັນກ້ອງກັບຄົນອື່ນໂດຍໃຊ້ຄຸນສົມບັດແບ່ງປັນບ້ານ:
ເປີດແອັບແລ້ວແຕະ "ຂ້ອຍ" ຢູ່ມຸມຂວາລຸ່ມ.
ເລືອກ "ການຈັດການບ້ານ".
ເລືອກຊື່ບ້ານທີ່ທ່ານສ້າງ. ຈາກນັ້ນທ່ານຈະເຫັນລາຍຊື່ຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານໄດ້ ແບ່ງປັນນຳ.
ແຕະຊື່ຜູ້ໃຊ້ແລ້ວເລືອກ "ນຳສະມາຊິກອອກ" ເພື່ອລົບສິດເຂົ້າເຖິງຂອງ ເຂົາເຈົ້າ.
littlelf smart App