ຂ້ອຍຈະຍົກເລີກການແບ່ງປັນອຸປະກອນໄດ້ແນວໃດ?
ລົບສິດເຂົ້າເຖິງກ້ອງຂອງຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານແບ່ງປັນຜ່ານການແບ່ງປັນອຸປະກອນ
ຖ້າທ່ານເຄີຍແບ່ງປັນກ້ອງກັບຄົນອື່ນມາກ່ອນ, ທ່ານສາມາດລົບສິດເຂົ້າເຖິງຂອງ ເຂົາເຈົ້າໄດ້ດັ່ງນີ້:
ເປີດແອັບແລ້ວແຕະທີ່ກ້ອງເພື່ອເຂົ້າສູ່ໜ້າເບິ່ງສົດ. ແຕະໄອຄອນ "..." ຢູ່ມຸມຂວາເທິງ.
ເລືອກ "ແບ່ງປັນອຸປະກອນ".
ແຕະ "ການຈັດການການແບ່ງປັນ".
ແຕະບັນຊີຜູ້ໃຊ້ທີ່ທ່ານຕ້ອງການລົບ, ຈາກນັ້ນເລືອກ "ຍົກເລີກການແບ່ງປັນ".
littlelf smart App