Құрылғыны бөлісуді қалай тоқтатамын?
Құрылғыны бөлісу арқылы бөлісілген камераға пайдаланушының қол жеткізуін жойыңыз
Бұрын камераны басқалармен бөліскен болсаңыз, олардың қол жеткізуін келесідей жоя аласыз:
Қолданбаны ашып, тікелей көрініс терезесіне кіру үшін камераны түртіңіз. Жоғарғы оң жақ бұрыштағы «...» белгішесін түртіңіз.
«Құрылғыны бөлісу» тармағын таңдаңыз.
«Бөлісуді басқару» түймесін түртіңіз.
Жойғыңыз келетін пайдаланушы тіркелгісін түртіп, «Бөлісуді тоқтату» тармағын таңдаңыз.
littlelf smart App