Тіркелгіні бөлісуді қалай тоқтатамын?
Тіркелгі деректері арқылы бөлісілген қол жеткізуді жою үшін кіру құпия сөзін қалпына келтіріңіз
Бұрын тіркелгіңіз бен құпия сөзіңізді басқаларға тікелей берген болсаңыз, тіркелгіңіздің құпия сөзін желіде қалпына келтіре аласыз.
Қолданбаны ашып, басты бетке өтіңіз.
Төменгі оң жақ бұрыштағы «Мен» түймесін түртіңіз.
Жоғарғы оң жақ бұрыштағы ең оңдағы белгішені басыңыз.
«Тіркелгі және қауіпсіздік» тармағын басыңыз.
«Кіру құпия сөзін қалпына келтіру» тармағын басыңыз.
Құпия сөзді өзгерткеннен кейін тіркелгіңіз басқа құрылғылардан автоматты түрде шығады.
littlelf smart App