Hogyan mondhatom le az otthonmegosztást?
Távolítson el egy tagot az Otthon funkción keresztül megosztott hozzáférés visszavonásához
Ha korábban megosztotta a kamerát másokkal az Otthonmegosztás funkcióval:
Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson az „Én” elemre a jobb alsó sarokban.
Válassza az „Otthonkezelés” lehetőséget.
Válassza ki az Ön által létrehozott otthon nevét. Ekkor megjelenik azon felhasználók listája, akikkel megosztotta.
Koppintson a felhasználó nevére, és válassza a „Tag eltávolítása” lehetőséget a hozzáférésük megszüntetéséhez.
littlelf smart App