Hogyan mondhatom le az eszközmegosztást?
Vonja vissza egy felhasználó hozzáférését egy kamerához, amelyet eszközmegosztással osztott meg
Ha korábban megosztotta a kamerát másokkal, a következőképpen vonhatja vissza a hozzáférésüket:
Nyissa meg az alkalmazást, és koppintson a kamerára az élő nézet felületére való belépéshez. Koppintson a „...” ikonra a jobb felső sarokban.
Válassza az „Eszköz megosztása” lehetőséget.
Koppintson a „Megosztáskezelés” lehetőségre.
Koppintson az eltávolítani kívánt felhasználói fiókra, majd válassza a „Megosztás visszavonása” lehetőséget.
littlelf smart App