Kako otkazati dijeljenje doma?
Uklonite člana kako biste opozvali pristup dijeljen putem značajke Dom
Ako ste prethodno podijelili kameru s drugima pomoću značajke dijeljenja Doma:
Otvorite aplikaciju i dodirnite "Ja" u donjem desnom kutu.
Odaberite "Upravljanje domom".
Odaberite naziv doma koji ste stvorili. Zatim ćete vidjeti popis korisnika s kojima ste dijelili.
Dodirnite korisnikovo ime i odaberite "Ukloni člana" kako biste uklonili njegov pristup.
littlelf smart App