Kako otkazati dijeljenje uređaja?
Uklonite korisnikov pristup kameri koju ste podijelili putem dijeljenja uređaja
Ako ste prethodno podijelili kameru s drugima, njihov pristup možete ukloniti na sljedeći način:
Otvorite aplikaciju i dodirnite kameru za ulazak u sučelje prikaza uživo. Dodirnite ikonu "..." u gornjem desnom kutu.
Odaberite "Podijeli uređaj".
Dodirnite "Upravljanje dijeljenjem".
Dodirnite korisnički račun koji želite ukloniti, zatim odaberite "Prekini dijeljenje".
littlelf smart App