Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Etusivu
Yleisimmät kysymykset
Wi-Fi-yhteysongelmat
Tilin käyttö ja hallinta
Kameran vianmääritys
Tallennustilan ja tallenteiden asetukset
Kameran ominaisuudet
Tukeeko sovellus kuviolukitusta? Miten määritän kuviolukituksen tilin turvallisuuden varmistamiseksi?Yksityinen tilaKoko näyttöLiikkeen seurantaLiiketunnistusYönäköAjoneuvon tunnistusIlmoitusten poistaminenIlmoitus 30 minuutin yhteyskatkon jälkeenPilvitallenteiden lataaminenSD-kortti on jo asetettu, mutta videota ei tallenneta?Kuinka lisätä laite manuaalisesti takaisin pilvipalvelupakettiin?Voinko määrittää tilanneautomaation kameran ohjaamiseen?Kameran lisääminen aloitusnäyttöönMiten tarkistan laiteohjelmiston version ja miten päivitän sen?Miten tyhjennän sovelluksen välimuistin?Sovelluksen salasanan tai sähköpostiosoitteen vaihtaminenTilin poistaminenMiten laitetunnus tarkistetaan?Suunnan ohjausKameran nimen vaihtaminenOta ”Äänenvoimakkuus” käyttöönPerustoimintojen asetuksetKaksisuuntainen puheLaitteen uudelleenkäynnistys
Käyttöopas
Kameran ominaisuudet

Tukeeko sovellus kuviolukitusta? Miten määritän kuviolukituksen tilin turvallisuuden varmistamiseksi?

Määritä kuviolukitus kohdassa Tili ja turvallisuus, jolloin sinun on piirrettävä kuvio joka kerta kirjautuessasi sovellukseen

Kyllä, sovellus tukee kuviolukitusta. Kun se on käytössä, sinun on piirrettävä kuviosi joka kerta kirjautuessasi sovellukseen, mikä auttaa pitämään tilisi turvassa.

Napauta ”Minä” ja napauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa Asetukset-painiketta siirtyäksesi asetussivulle.

Napauta ”Tili ja turvallisuus” ja napauta sitten avautuvalla sivulla ”Kuviolukitus”.

Tallenna kuviolukituksesi ottaaksesi tämän ominaisuuden käyttöön.

Kuviolukituksen määrittäminen: Minä, Asetukset, Tili ja turvallisuus, Kuviolukitus

Kun kuviolukitus on käytössä, sinun on piirrettävä sama kuvio joka kerta kirjautuessasi sovellukseen.

Jos unohdat kuvion, napauta ”Unohtuiko kuviolukitus” sivun alaosassa. Voit kirjautua uudelleen sovellukseen, minkä jälkeen voit tallentaa uuden kuviolukituksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

  • Miten peruutan tilin jakamisen?

Kameran ominaisuudet

Opi käyttämään kamerasi ominaisuuksia

Yksityinen tila

Ota Yksityinen tila käyttöön asettaaksesi kameran valmiustilaan ja keskeyttääksesi kaikki toiminnot, kunnes poistat sen käytöstä

Sisällysluettelo

Aiheeseen liittyvät artikkelit