Miten peruutan tilin jakamisen?
Nollaa kirjautumissalasanasi peruuttaaksesi tilin tunnuksilla jaetun käyttöoikeuden
Jos jaoit aiemmin tilisi ja salasanasi suoraan muiden kanssa, voit nollata tilisi salasanan verkossa.
Avaa sovellus ja siirry aloitussivulle.
Napauta oikeassa alakulmassa ”Minä”.
Napauta oikean yläkulman äärimmäisenä oikealla olevaa kuvaketta.
Napauta ”Tili ja suojaus”.
Napauta ”Nollaa kirjautumissalasana”.
Kun vaihdat salasanasi, sinut kirjataan automaattisesti ulos tililtäsi muilla laitteilla.
littlelf smart App