Miten peruutan laitteen jakamisen?
Poista käyttäjän pääsy kameraan, jonka jaoit laitteen jakamisen kautta
Jos olet aiemmin jakanut kameran muiden kanssa, voit poistaa heidän käyttöoikeutensa seuraavasti:
Avaa sovellus ja napauta kameraa siirtyäksesi suoran kuvan näkymään. Napauta oikeassa yläkulmassa ”...”-kuvaketta.
Valitse ”Jaa laite”.
Napauta ”Jakamisen hallinta”.
Napauta käyttäjätiliä, jonka haluat poistaa, ja valitse sitten ”Lopeta jakaminen”.
littlelf smart App