Kuidas tühistada seadme jagamine?
Eemaldage kasutaja juurdepääs kaamerale, mida jagasite seadme jagamise kaudu
Kui olete varem kaamerat teistega jaganud, saate nende juurdepääsu eemaldada järgmiselt:
Avage rakendus ja puudutage kaamerat, et avada reaalajas vaate liides. Puudutage paremas ülanurgas ikooni „...“.
Valige „Jaga seadet“.
Puudutage valikut „Jagamise haldus“.
Puudutage kasutajakontot, mida soovite eemaldada, ja seejärel valige „Lõpeta jagamine“.
littlelf smart App