Kuidas tühistada konto jagamine?
Lähtestage sisselogimisparool, et tühistada juurdepääs, mida jagati konto andmete kaudu
Kui te varem jagasite teistega otse oma kontot ja parooli, saate oma konto parooli veebis lähtestada.
Avage rakendus ja minge avalehele.
Puudutage paremas alanurgas valikut „Mina“.
Puudutage paremas ülanurgas kõige parempoolsemat ikooni.
Puudutage valikut „Konto ja turvalisus“.
Puudutage valikut „Lähtesta sisselogimisparool“.
Pärast parooli muutmist logitakse teid teistes seadmetes automaatselt välja.
littlelf smart App