Πώς ακυρώνω την κοινή χρήση σπιτιού;
Αφαιρέστε ένα μέλος για να ανακαλέσετε πρόσβαση που μοιραστήκατε μέσω της λειτουργίας Σπίτι
Αν παλαιότερα μοιραστήκατε την κάμερα με άλλους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία κοινής χρήσης σπιτιού:
Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε «Εγώ» στην κάτω δεξιά γωνία.
Επιλέξτε «Διαχείριση σπιτιού».
Επιλέξτε το όνομα του σπιτιού που δημιουργήσατε. Στη συνέχεια θα δείτε μια λίστα με τους χρήστες με τους οποίους έχετε μοιραστεί.
Πατήστε το όνομα του χρήστη και επιλέξτε «Αφαίρεση μέλους» για να καταργήσετε την πρόσβασή του.
littlelf smart App