Πώς ακυρώνω την κοινή χρήση συσκευής;
Καταργήστε την πρόσβαση ενός χρήστη σε μια κάμερα που μοιραστήκατε μέσω κοινής χρήσης συσκευής
Αν έχετε μοιραστεί παλαιότερα την κάμερα με άλλους, μπορείτε να καταργήσετε την πρόσβασή τους ως εξής:
Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε στην κάμερα για να μεταβείτε στη ζωντανή προβολή. Πατήστε το εικονίδιο «...» στην επάνω δεξιά γωνία.
Επιλέξτε «Κοινή χρήση συσκευής».
Πατήστε «Διαχείριση κοινής χρήσης».
Πατήστε τον λογαριασμό χρήστη που θέλετε να καταργήσετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε «Κατάργηση κοινής χρήσης».
littlelf smart App