Upozornění po 30 minutách offline
Jak zapnout upozornění na odpojení, abyste dostali oznámení, když je kamera offline
Jak zapnout „upozornění na odpojení“, abyste dostávali oznámení, když je vaše kamera offline?
Klepnutím na kameru přejděte na stránku živého videa.
Klepněte na „...“ v pravém horním rohu.
Posuňte stránku nastavení dolů a najděte „Upozornění na odpojení“.
Po zapnutí budete dostávat upozornění na odpojení poté, co je kamera offline po dobu 30 minut.

Aby se zabránilo neustálým připomínkám, oznámení se odešle, pokud zařízení zůstalo offline déle než 30 minut.
littlelf smart App