ئۈسكۈنە ھەمبەھىرلەشنى قانداق بىكار قىلىمەن؟
ئۈسكۈنە ھەمبەھىرلەش ئارقىلىق ھەمبەھىرلىگەن كامېراغا بولغان ئىشلەتكۈچى زىيارىتىنى ئۆچۈرۈڭ
ئەگەر ئىلگىرى كامېرانى باشقىلار بىلەن ھەمبەھىرلىگەن بولسىڭىز، ئۇلارنىڭ زىيارىتىنى تۆۋەندىكىچە ئۆچۈرەلەيسىز:
ئەپنى ئېچىپ كامېرانى چېكىپ نەق مەزگىل كۆرۈش كۆرۈنمە يۈزىگە كىرىڭ. ئوڭ تەرەپ ئۈستى بۇلۇڭدىكى «...» سىنبەلگىسىنى چېكىڭ.
«ئۈسكۈنە ھەمبەھىرلەش» نى تاللاڭ.
«ھەمبەھىرلەش باشقۇرۇش» نى چېكىڭ.
ئۆچۈرمەكچى بولغان ئىشلەتكۈچى ھېساباتىنى چېكىپ، ئاندىن «ھەمبەھىرنى بىكار قىلىش» نى تاللاڭ.
littlelf smart App