Cihaz paylaşımını nasıl iptal ederim?
Cihaz paylaşımı yoluyla paylaştığınız bir kameraya bir kullanıcının erişimini kaldırın
Kamerayı daha önce başkalarıyla paylaştıysanız, erişimlerini aşağıdaki gibi kaldırabilirsiniz:
Uygulamayı açın ve canlı görüntü arayüzüne girmek için kameraya dokunun. Sağ üst köşedeki "..." simgesine dokunun.
"Cihazı Paylaş" seçeneğini seçin.
"Paylaşım Yönetimi" seçeneğine dokunun.
Kaldırmak istediğiniz kullanıcı hesabına dokunun, ardından "Paylaşımı Kaldır" seçeneğini seçin.
littlelf smart App