Bagaimanakah cara saya membatalkan perkongsian peranti?
Buang akses pengguna ke kamera yang anda kongsi melalui perkongsian peranti
Jika anda pernah berkongsi kamera dengan orang lain sebelum ini, anda boleh membuang akses mereka seperti berikut:
Buka aplikasi dan ketik pada kamera untuk masuk ke antara muka paparan langsung. Ketik ikon "..." di penjuru kanan atas.
Pilih "Kongsi Peranti".
Ketik "Pengurusan Perkongsian".
Ketik akaun pengguna yang anda ingin buang, kemudian pilih "Nyahkongsi".
littlelf smart App