Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Sākumlapa
Populārākie jautājumi
Wi-Fi savienojuma problēmas
Konta piekļuve un pārvaldība
Kameras problēmu novēršana
Krātuves un ierakstu iestatījumi
Kameras funkcijas
Vai lietotne atbalsta zīmējuma slēdzeni? Kā iestatīt zīmējuma slēdzeni konta drošībai?Privātais režīmsPilnekrānsKustību izsekošanaKustības noteikšanaNakts redzamībaTransportlīdzekļu noteikšanaPaziņojumu dzēšanaPaziņojums par 30 minūšu bezsaistiMākoņa ierakstu lejupielādeSD karte jau ievietota, bet SD karte neieraksta video?Kā manuāli atkārtoti pievienot ierīci mākoņa plānam?Vai es varu iestatīt ainu automatizāciju, lai vadītu kameru?Pievienot kameru sākuma ekrānamKā pārbaudīt programmaparatūras versiju un kā to atjaunināt?Kā notīrīt lietotnes kešatmiņu?Lietotnes paroles vai e-pasta maiņaKonta dzēšanaKā pārbaudīt ierīces ID?Virziena vadībaKameras nosaukuma maiņaIeslēdziet skaņuPamatfunkciju iestatījumiDivvirzienu sarunaIerīces restartēšana
Lietotāja rokasgrāmata
Kameras funkcijas

Vai lietotne atbalsta zīmējuma slēdzeni? Kā iestatīt zīmējuma slēdzeni konta drošībai?

Iestatiet zīmējuma slēdzeni sadaļā Konts un drošība, lai katru reizi, pierakstoties lietotnē, būtu jāuzzīmē zīmējums

Jā, lietotne atbalsta zīmējuma slēdzeni. Kad tā ir iespējota, jums katru reizi, pierakstoties lietotnē, ir jāuzzīmē savs zīmējums, kas palīdz pasargāt jūsu kontu.

Pieskarieties “Es” un pēc tam pieskarieties Iestatījumu pogai augšējā labajā stūrī, lai atvērtu iestatījumu lapu.

Pieskarieties “Konts un drošība” un pēc tam atvērtajā lapā pieskarieties “Zīmējuma slēdzene”.

Reģistrējiet savu zīmējuma slēdzeni, lai iespējotu šo funkciju.

Iestatiet zīmējuma slēdzeni no Es, Iestatījumi, Konts un drošība, Zīmējuma slēdzene

Kad zīmējuma slēdzene ir iespējota, katru reizi, pierakstoties lietotnē, jums jāuzzīmē tas pats zīmējums.

Ja aizmirstat zīmējumu, lapas apakšdaļā pieskarieties “Aizmirsu zīmējuma slēdzeni”. Tas ļaus jums atkārtoti pierakstīties lietotnē, un pēc tam varēsiet reģistrēt jaunu zīmējuma slēdzeni.

Saistītie raksti

  • Kā atcelt konta koplietošanu?

Kameras funkcijas

Uzziniet, kā izmantot kameras funkcijas

Privātais režīms

Ieslēdziet Privāto režīmu, lai kamera pārietu gaidstāves režīmā un visas funkcijas tiktu apturētas, līdz to izslēgsiet

Satura rādītājs

Saistītie raksti