بہٕ کیُتھ پٲٹھؠ کرہ ڈیوائس شیئرِنٛگ منسوخ؟
ڈیوائس شیئرِنٛگ ذریعہ شیئر کۄرمُت کیمرٕ کِس یوزرَس ہنٛز رسٲی ہٹٲیو
اگر توہِ ٲسِو پٔرٛژھٕ کیمرٕ بیٛیَن سٟتؠ شیئر کۄرمُت، توہِ ہیٚکِو تِمَن ہنٛز رسٲی یِتھ پٲٹھؠ ہٹٲوِتھ:
ایپ کھولِو تہٕ کیمرٕ پؠٹھ ٹیپ کٔرِتھ لایو ویو انٹرفیسَس منٛز گژھِو۔ ہیوٚرِ کنہِ دۅچھِنِس کونس منٛز "..." آئکنَس پؠٹھ ٹیپ کریو۔
"ڈیوائس شیئر کٔریو" ژٲریو۔
"شیئرِنٛگ مینیجمنٹ" پؠٹھ ٹیپ کریو۔
یُس یوزر اکاؤنٹ توہِ ہٹاوُن یژھِو سہٕ ٹیپ کٔرِتھ، "اَن شیئر" ژٲریو۔
littlelf smart App