Logolittlelf smart App
Logolittlelf smart App
Početna stranica
Najčešća pitanja
Problemi s Wi-Fi vezom
Pristup i upravljanje računom
Rješavanje problema s kamerom
Postavke pohrane i snimaka
Značajke kamere
Podržava li aplikacija uzorak za zaključavanje? Kako postaviti uzorak za zaključavanje radi sigurnosti računa?Privatni način radaCijeli zaslonPraćenje pokretaDetekcija pokretaNoćni vidOtkrivanje vozilaBrisanje obavijestiObavijest nakon 30 minuta izvan mrežePreuzimanje snimki iz oblakaSD kartica je već umetnuta, ali na SD karticu se ne snima videozapis?Kako ručno ponovno dodati uređaj u oblak plan?Mogu li postaviti automatizaciju scena za upravljanje kamerom?Dodavanje kamere na početni zaslonKako provjeriti verziju firmvera i kako ga ažurirati?Kako očistiti predmemoriju aplikacije?Promjena lozinke ili e-pošte aplikacijeBrisanje računaKako provjeriti ID uređaja?Upravljanje smjeromPromjena naziva kamereUključivanje „Glasnoće”Postavke osnovnih funkcijaDvosmjerni razgovorPonovno pokretanje uređaja
Korisnički priručnik
Značajke kamere

Podržava li aplikacija uzorak za zaključavanje? Kako postaviti uzorak za zaključavanje radi sigurnosti računa?

Postavite uzorak za zaključavanje u odjeljku Račun i sigurnost kako biste ga morali nacrtati svaki put kada se prijavite u aplikaciju

Da, aplikacija podržava uzorak za zaključavanje. Kada ga omogućite, morate nacrtati svoj uzorak svaki put kada se prijavite u aplikaciju, što pomaže u zaštiti vašeg računa.

Dodirnite „Ja”, zatim dodirnite gumb Postavke u gornjem desnom kutu kako biste otvorili stranicu s postavkama.

Dodirnite „Račun i sigurnost”, a zatim dodirnite „Uzorak za zaključavanje” na stranici koja se pojavi.

Zabilježite svoj uzorak za zaključavanje kako biste omogućili ovu značajku.

Postavljanje uzorka za zaključavanje iz Ja, Postavke, Račun i sigurnost, Uzorak za zaključavanje

Kada je uzorak za zaključavanje omogućen, morate nacrtati isti uzorak svaki put kada se prijavite u aplikaciju.

Ako zaboravite uzorak, dodirnite „Zaboravljen uzorak za zaključavanje” u donjem dijelu stranice. To će vam omogućiti da se ponovno prijavite u aplikaciju, a zatim možete zabilježiti novi uzorak za zaključavanje.

Povezani članci

  • Kako otkazati dijeljenje računa?

Značajke kamere

Naučite kako koristiti značajke svoje kamere

Privatni način rada

Uključite Privatni način rada da kameru stavite u stanje pripravnosti i obustavite sve funkcije dok ga ne isključite

Sadržaj

Povezani članci