Як адмяніць абагульванне Дома?
Выключыце ўдзельніка, каб адклікаць доступ, абагулены праз функцыю Дом
Калі раней вы дзяліліся камерай з іншымі з дапамогай функцыі абагульвання Дома:
Адкрыйце праграму і націсніце «Я» у правым ніжнім куце.
Выберыце «Кіраванне Домам».
Выберыце назву Дома, які вы стварылі. Затым вы ўбачыце спіс карыстальнікаў, з якімі вы падзяліліся.
Націсніце на імя карыстальніка і выберыце «Выключыць удзельніка», каб выдаліць яго доступ.
littlelf smart App